Nya lampor, golv och målning

Det har hänt en hel del sedan den sista bloggposten och nu börjar faktiskt själva produktionshallen bli klar. De nya armaturerna är så gott som på plats och målningen är nästan klar. Epoxi-golvet är också färdiglagt och halkskyddat.

Vi har fått dessa lampor som kommer ge bra arbetsbelysning och som dessutom är rätt så snygga tycker vi. Dom hänger ganska lågt i jämförelse med de tidigare armaturerna så att det ska gå att byta lampa från en stege.DSC_0516 DSC_0500

 

Det har målats en hel del i hela lokalen. Allt nere på kyrkgolvet har målats med vattenskyddsfärg, men vi behållit de kulörer som var där tidigare. Alla pelare och sargen på läktaren har också målats.

DSC_0477

DSC_0512

Väggen vid det stora fönstret har också målats. Vi ändrade färgen på den väggen från grön till vit.

DSC_0510 DSC_0513

Som ni sett på bilderna ovan är även epoxi-golvet klart. Det blev otroligt bra tycker vi! det är extremt slitstarkt och lättstädat och därmed perfekt för ett bryggeri. Så här såg det ut när dom la golvet.

DSC_0489

I övrigt har vi gjort lite mindre saker, alla väggar är som vi visade i förra bloggposten är klara och de har fått nya dörrar insatta.

Nu börjar som sagt kyrksalen bli klar men det återstår en del annat. Resten av all el ska bytas ut, larm ska installeras, dörrar ska bytas ut och troligtvis ska ett sprinklersystem installeras för att nämna några saker. Så det kommer mer uppdateringar inom kort!

Annonser

3 thoughts on “Nya lampor, golv och målning

    1. peterbergholtz Inläggets författare

      Hej Hasse! Ursäkta sent svar. Vi hoppas att komma igång i slutet av november. Så då är du välkommen! Om du har vägarna förbi och vi är på plats är det också bara att titta förbi trots att det inte är färdigt ännu.

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s